Zidane
Zidane, a la zona de banquetes del Camp Nou, durant el clàssic (EFE)
Futbol

Zidane: "Puntuar aquí no és fàcil; avui hem patit"

L'entrenador del Reial Madrid ha marxat molt satisfet per l'empat (1-1) que el seu equip ha tret del Camp Nou i que el manté a sis punts del Barça

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, s'ha mostrat molt satisfet en la roda de premsa posterior a l'empat que el seu equip ha aconseguit contra el FC Barcelona al Camp Nou (1-1), pràcticament en l'últim instant del partit.

El tècnic francès ha reconegut que ha estat un xoc molt difícil per als seus jugadors, però ha deixat caure que els seus plans s'han complert. "Aquí sempre és difícil", ha dit. "En la primera part hem tingut oportunitats, i tot ha canviat amb el gol d'ells. Però nosaltres hem seguit a la nostra, amb fe. Hem cregut fins al final que això es podia aconseguir."

Això sí, s'ha negat a veure l'empat com una victòria: "Només és un punt. Això no té gust de victòria. Que marxem amb bones sensacions és una altra cosa. Avui hem patit contra un bon rival. Sumar aquí no és fàcil, i ho hem fet amb caràcter."

Sobre la qüestió d'una possible sentència en la Lliga, també ho ha negat: "No crec de cap manera que hàgim donat un cop moral al Barça. Tenim els sis punts, però res no canvia. Això és molt llarg."

Finalment, ha tingut paraules dedicades a Sergio Ramos, el salvador del Madrid per enèsima vegada en l'últim minut: "Ja sabem com és en Sergio. Té molta personalitat i mai abaixa els braços. És el que busquem."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut