Lliga de Campions

Zidane: "Per eliminar el PSG haurem de patir i jugar a futbol"

El tècnic francès del Reial Madrid admet en roda de premsa que el seu equip haurà de patir al Parc dels Prínceps per classificar-se per als quarts de final de la Champions

Actualitzat

El Reial Madrid s'ha entrenat aquest dilluns al vespre al Parc dels Prínceps de París, l'escenari del partit contra el PSG, que TV3 oferirà en directe a partir de les 20.45. En joc hi ha la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions.

El Madrid ha viatjat a París amb optimisme, després d'haver arreglat molt les coses en els últims deu minuts del partit del Bernabéu, quan va passar d'un preocupant empat a 1 a un 3 a 1 que els fa favorits. Zidane ha recuperat per a la llista Toni Kroos i Luka Modric, però fins unes hores abans no decidirà si formen part de l'onze inicial o s'asseuen a la banqueta, tot i que tots dos han participat en l'últim entrenament.

El tècnic francès s'agafa el partit contra el PSG com un més de la seva carrera, tot i que ha admès que el seu equip haurà de patir per classificar-se. "El que nosaltres hem de fer és un bon partit de futbol i sabem que ho haurem de fer des del patiment. Haurem de patir i jugar a futbol", ha explicat en roda de premsa.

Per la seva banda, Sergio Ramos afronta el duel com si fos una final i espera que l'àrbitre no tingui cap mena de protagonisme en el desenllaç de l'eliminatòria. "Crec que el protagonisme en el partit en cap cas l'hauria de tenir l'àrbitre. No esperem ni que ens ajudin ni que ens perjudiquin, al contrari. No crec que hi hagi cap àrbitre que s'equivoqui expressament, almenys jo no n'he conegut cap", assegura el capità del Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut