Futbol

Zidane: "Només penso que els àrbitres faran el millor perquè el partit es jugui bé i ja està"

L'entrenador del Reial Madrid no ha volgut entrar en cap tipus de polèmica sobre la designació de Clos Gómez com a àrbitre del clàssic al Camp Nou
Ramon Anglada
Zinedine Zidane no ha volgut entrar en la polèmica sobre la designació de Clos Gómez per al clàssic (EFE)

Zinedine Zidane no ha volgut entrar en la polèmica sobre la designació de Clos Gómez per al clàssic (EFE)

La polèmica entorn Clos Gómez des de la premsa madrilenya no ha cessat des que se'l va designar com a àrbitre del Barça-Reial Madrid. Els seus arguments són que el col·legiat ha arbitrat 20 partits al Barça i en cap ha perdut, mentre que ha xiulat 27 enfrontaments al Madrid i en aquests els blancs han perdut en 4 ocasions.

En la roda de premsa d'aquest dimarts de l'entrenador madridista Zinedine Zidane prèvia al partit de Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa, se li ha preguntat per l'àrbitre del clàssic. Zidane no ha volgut entrar en cap polèmica i ha afirmat que només creu que "els àrbitres faran el millor perquè el partit es jugui bé i ja està. La meva sensació és aquesta, mai penso que un àrbitre pugui afavorir un equip o un altre".

Per ara, Zidane només ha perdut un partit de Lliga des de que dirigeix el Reial Madrid: va ser davant l'Atlètic de Madrid per 0-1. Curiosament aquest partit el va xiular Clos Gómez. Però al francès no li importa. Per a ell "un gran àrbitre fa bé la seva feina i a mi només m'interessa preparar el nostre partit".

NOTÍCIES RELACIONADES