Futbol

Zidane: "No tiraré merda als jugadors, la culpa la tenim tots"

L'entrenador del Reial Madrid, que ha mantingut una llarga reunió amb els seus jugadors al vestidor, ha defensat l'equip de les crítiques i ha assegurat que no vol cap fitxatge en el mercat d'hivern

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha trigat més d'una hora i mitja a comparèixer a la sala de premsa prèvia a l'intranscendent partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Numància. El tècnic francès ha tingut una xerrada més llarga del que és habitual amb els jugadors per analitzar la crítica situació del conjunt blanc a la Lliga, a 16 punts del Barça a la classificació.

Zidane ha defensat l'equip de les crítiques, ha dit que està preparat per gestionar moments com aquest i ha confirmat que no hi haurà fitxatges al mercat d'hivern.

"No necessito ningú i ja està. Soc molt clar: no vull ningú. Tenim una plantilla en la qual crec, encara que hi ha moments en una temporada complicats. Estem al començament i veurem el que passa a final de temporada, que és quan s'analitzen les coses; i si hi ha d'haver canvis, n'hi haurà".

Zidane no ha volgut culpabilitzar cap jugador en concret del mal moment de l'equip i ha assegurat que la culpa és de tots perquè estan al mateix barco.

"La gent pensa que hi ha alguns malament i que he de treure'ls de l'equip. Jo penso al contrari, si algú està malament he d'estar amb ell, m'interessa la unitat, no soc dels que quan hi ha coses malament tiren merda a un o a dos, estem tots al mateix barco i ningú l'abandonarà. Mai diré a ningú que té la culpa, la culpa la tenim tots."

El 0 a 3 de l'anada, a Sòria, converteix la tornada al Bernabéu en un tràmit i dona marge d'error a un Madrid immers en una crisi profunda. De fet, la gran preocupació blanca es diu PSG, el rival dels blancs en els vuitens de final de la Lliga de Campions.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut