Zinedine Zidane
L'estat anímic de Zinedine Zidane no pot anar millor (EFE)
Futbol

Zidane: "No hi ha equip A ni B, ni cap injustícia; només decisions que jo he de prendre"

El tècnic blanc ha elogiat la figura de Cristiano Ronaldo, de qui assegura que ha marcat 400 gols jugant com a extrem i no com a davanter centre

Actualitzat

Després de l'últim entrenament del Reial Madrid abans del partit que l'enfrontarà dissabte contra el València CF, Zinedine Zidane ha fet la roda de premsa prèvia, en la qual ha afirmat que el seu equip arriba en el millor moment de forma per encarar la recta final de la Lliga i resistir la pressió del FC Barcelona en la lluita pel títol.

Zidane ha destacat el bon moment físic i anímic dels seus jugadors: "Físicament estem bé i anímicament molt bé també perquè sabem que el que hem fet fins ara ha estat fenomenal. Tenim alguns moments de dificultat, és clar, però en principi podem ser molt positius amb allò que fem. Arriba el més bonic i ens trobem bé".

El tècnic no ha dedicat gaire temps a considerar res que no fos el partit contra el València i no ha volgut entrar en la polèmica del darrer partit de Lliga, contra el Màlaga de Míchel: "Això és soroll i a mi no m'interessa; només m'interessa el partit que tenim demà".

La premsa de Madrid li ha continuat demanant pels constants canvis en l'onze titular, i les absències de jugadors importants, com Cristiano Ronaldo, Karim Benzema o Gareth Bale. "Aquests jugadors són importants i jo no els trec mai de l'equip. Ells són els primers que saben que els cal descansar de vegades. No hi ha equip A ni B, com vosaltres dieu, només decisions que he de fer jo. I això no vol dir que hi hagi injustícies de cara a la titularitat."

Quan li han preguntat si amb aquesta responsabilitat ell també es troba bé anímicament, ha estat contundent: "Estic de puta mare".

El francès ha destacat la forma en què el seu grup de jugadors encara cada partit: "Tinc una plantilla extraordinària amb tothom concentrat, saben que això és el Reial Madrid i que cada partit ens juguem la Lliga i la Champions. Més que en la qualitat de la plantilla, sobretot em quedo amb la seriositat. Són molt professionals i respectuosos. Fem el mateix camí. Després és veritat que cadascú pot pensar que juga menys o més. He de triar jo i és de les coses més difícils d'un entrenador", ha confessat.

Només s'ha sortit del guió per defensar que la posició de Ronaldo seguirà sent la d'extrem i no la de davanter centre, on ha jugat els últims partits, i ha recordat que en la seva demarcació natural no es pot oblidar que ha marcat més de 400 gols. Per tant, "amb les seves qualitats pot jugar de davanter centre perquè és molt bo, però amb seva qualitat podria jugar també en altres llocs", ha assegurat.

Finalment, ha tractat l'estat dels portuguesos Fabio Coentrao i Pepe, que seguiran sense entrar en la convocatòria. El lateral té una nova molèstia que s'ha especificat molt breument, i el central es recupera d'una lesió amb la idea de reaparèixer abans que la temporada s'acabi. "A en Fabio li fa mal una cosa, no és gaire. Ell és el primer que no està content amb si mateix. Vol entrenar-se i tornar a sentir-se futbolista però una altra molèstia li impedeix ser amb nosaltres. No és greu, però té molèsties a la cuixa", ha revelat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut