Primera

Zidane: "No farem el passadís perquè el Barça no ens el va fer després de guanyar el Mundialet"

L'entrenador blanc ha assumit la decisió de no homenatjar el Barça després de proclamar-se campió de Lliga i ha explicat els motius que l'han portat a prendre-la

Actualitzat

Zinedine Zidane ha comparegut en roda de premsa per donar els detalls de com encara un dels partits marcats en vermell en el calendari, la visita del Camp Nou en el clàssic de Lliga. Amb tot el soroll de la decisió de no fer el passadís al Barça, el tècnic blanc ha aclarit els motius de la decisió:

"No soc qui per decidir tot sol no fer el passadís. Entenc que per a ells no fos important fer-nos el passadís després de guanyar el Mundialet. Nosaltres no farem el passadís perquè ells no ho van fer. Ho respecto, respecto que han guanyat la Lliga i els felicito. Jo no trenco res del que hi havia abans però tampoc farem una cosa que ells no van voler fer. És una qüestió meva."

Això sí, en els noms propis, Zidane té molt clar que hi haurà un jugador blaugrana que s'emportarà tots els reconeixements per part d'ell i els seus homes:

"Iniesta és un jugador que admirem. No és un qualsevol. El saludarem, el felicitarem i li desitjarem sort per al futur."

Malgrat la intranscendència del clàssic, amb el Barça ja campió, i amb la final de Champions a finals de maig, l'entrenador francès no es mostra gens partidari de fer rotacions:

"No canviarem la classificació però hem de jugar bé, anirem a guanyar com sempre. El jugador que no estigui al 100% no jugarà, però no reservaré ningú que estigui bé."

Sobre les veus que apunten a cert favoritisme dels àrbitres cap al Reial Madrid a la Lliga de Campions, el tècnic blanc ho nega taxativament i apunta cap als mèrits que ha fet el seu equip:

"És fals. Mereixíem ser a la final per tota la temporada que hem fet. No es pot minimitzar el que hem fet amb el tema dels àrbitres."

ARXIVAT A:
El ClàssicZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut