Lliga de Campions

Zidane: "Ni he de demostrar res ni penso en el meu futur"

El tècnic del Reial Madrid insisteix que no pensa en res més que en l'eliminatòria contra el PSG, en la qual concedeix tot el protagonisme als futbolistes: "no m'interessa el dibuix, m'interessa el que faran els futbolistes al camp"

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinédine Zidane, ha tornat a ser un mur davant les preguntes dels informadors en la prèvia del partit contra el PSG. Qüestionat repetidament sobre les conseqüències d'una eliminació, el francès ha insistit que no li preocupa res més que el partit d'aquest dimecres:

"Només puc controlar el que farem al camp, la resta de coses no les puc controlar. No he de demostrar res, només pensar en fer un gran partit, que és el que m'interessa. No he de pensar en el que diuen de mi".

Amb tot, el francès ha validat la candidatura de José María Gutiérrez "Guti" a la banqueta del Reial Madrid, en un futur, assenyalant el valor que té que sigui un tècnic de la casa i apuntant que, de fet, Guti ja s'està preparant per entrenar el conjunt blanc algun dia. Zidane, d'altra banda, ha volgut treure pressió als seus jugadors de cara al duel contra el PSG:

"Nosaltres no tenim pressió, al contrari, estem contents de poder jugar aquests partits. Nosaltres els volem jugar i la gent vol que es vegi un gran partit de futbol. Si juguem bé a futbol amb l'equip que tenim, tenim moltes possibilitats de passar, però per a mi no és cap final".

Zidane no ha volgut donar cap pista sobre com pensa superar el PSG, i fins i tot s'ha negat a respondre si prepara un marcatge individual sobre Neymar. El tècnic francès ha rebutjat comparar l'exblaugrana i Cristiano Ronaldo, remarcant que el partit de demà no ha de ser un Cristiano contra Neymar sinó un Reial Madrid- París Saint-Germain, un xoc que Zidane ha considerat que està "al 50%."

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut