Zinedine Zidane
Zinedine Zidane
Futbol

Zidane, l'entrenador del Reial Madrid, es mostra decebut per les ocasions de gol errades pel seu equip davant del Barça

Zinedine Zidane no ha volgut valorar la feina arbitral i ha preferit centrar-se en les ocasions errades pels seus jugadors per explicar la derrota davant del Barça.

Actualitzat

L'entrenador del Madrid Zinedine Zidane ha destacat que, tot i la derrota casa davant del FC Barcelona, "encara depenem de nosaltres. Ara toca seguir i pensar ja en el partit de dimecres". El tècnic francès creu que aquest resultat no els afectarà en el tram final de la temporada, ja que "continuarem fent el mateix. Serem positius fins al final".

Zidane no creu que la feina de l'àrbitre s'hagi vist condicionada per tot el que ha passat aquesta setmana al voltant del recurs de la sanció de Neymar o d'una possible campanya: "Ni ho sé ni vull saber res d'això. L'àrbitre ha decidit ensenyar-li la vermella a Sergio Ramos i ho hem d'acceptar. El balanç que fem nosaltres és que hem tingut l'oportunitat de tancar el partit, amb moltes ocasions de gol, i és això el que ens ha decebut. Ja són molts els partits on hem tingut ocasions i no hem fet gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut