Futbol

Zidane: "L'antimadridisme sempre ha existit i crec que el problema és a l'inrevés, hi ha més madridistes cada dia"

El tècnic francès del Reial Madrid ha sortit al pas de les queixes d'antimadridisme que s'estan sentint a Madrid arran de la polèmica classificació per a semifinals de la Lliga de Campions

Actualitzat

L'objectiu del doblet del Barça passa pel que facin l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. Els de Zinedine Zidane reben aquest dimecres la visita de l'Athletic Club, un partit en què el tècnic francès podria seguir amb les rotacions pensant --evidentment-- en la Champions, el gran objectiu de la temporada per als blancs.

En la roda de premsa prèvia al duel contra els bascos al Bernabéu, Zidane ha sortit al pas de les queixes d'antimadridisme que s'estan sentint a Madrid arran de la classificació per a semifinals de la Lliga de Campions, amb escàndol arbitral.

"D'aquí no es parla d'això per a res. L'antimadridisme sempre ha existit i crec que el problema és a l'inrevés, hi ha més madridistes cada dia. Crec en això perquè és el millor club i som l'equip amb més afició a Madrid. Això s'amplia cada dia. Millor parlar del positiu i no del contrari."

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut