Zinedine Zidane durant la roda de premsa d'aques divendres (EFE)
Zinedine Zidane durant la roda de premsa d'aques divendres (EFE)
Futbol

Zidane: "Juguem contra l'equip campió i per això no em fixo en el partit que van fer a Anoeta"

El Madrid arriba al clàssic encadenant 32 partits sense perdre però Zidane ha afirmat que no creu que l'últim mal partit del Barça pugui influir en el seu joc

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha comparegut en roda de premsa per analitzar els preparatius del Barça-Madrid d'aquest dissabte al Camp Nou. El tècnic francès ha deixat clar que el partit no serà decisiu per al desenvolupament de la Lliga ja que "el Madrid també s'hi juga molt, cada setmana ens hi juguem molt". Però més enllà del resultat, per a Zidane "el més important és la manera de jugar perquè el resultat és conseqüència del desenvolupament del joc".

"Ser al capdavant de la classificació no significa res, hem d'estar concentrats", ha destacat Zidane sobre com arriben els dos equips al clàssic. "Serà un partit molt complicat, juguem contra un rival molt dur" i ha afegit que "juguem contra els campions i per això no em fixo en el que van fer a Anoeta". El tècnic francès,nominat com a finalista a millor entrenador per la FIFA aquest divendres, no ha volgut comentar els últims partits del Barça ja que el Madrid només s'ha de "concentrar a fer el nostre partit i sortir amb una intensitat similar com al camp de l'Atlètic de Madrid".

Sobre la pregunta per la seva alineació, el francès ha reconegut que sí que té clar l'onze titular del clàssic. D'altra banda, ha destacat "la importància de tenir tots els jugadors de la plantilla preparats i disposats per jugar igual de bé que la resta". També ha volgut recalcar el retorn del migcampista brasiler Casemiro, "ja que tots sabem quin és el seu paper en aquest equip".

El de dissabte serà el segon clàssic de Zidane com a entrenador del Madrid. En el primer va aconseguir guanyar 1 a 2, també al Camp Nou, després de remuntar. Per a ell el d'aquest cap de setmana "serà un partit totalment diferent i el que hem de fer és creure en les nostres possibilitats". Segons el tècnic, els dos equips arriben "al 50% de probabilitats de guanyar el partit, no hi ha favorits".

Pel que fa al Barça, al llarg de la roda de premsa ha remarcat que no troba els blaugranes més dèbils que en altres temporades i que són un equip molt perillós. "Cada partit el rival et pot sorprendre i el Barcelona no té punts dèbils." A més, a part de Messi, "disposen de jugadors molt importants que poden decantar el partit". Sobre Iniesta ha volgut afegir que "no canvia el plantejament perquè ell jugui, sabem que és un gran jugador però no canvia els meus plans".

Anar al contingut