Zinedine Zidane, a la roda de premsa d'aquest divendres (EFE)
Futbol

Zidane: "Estem molt per sota del Barça, però hi ha temps per superar-los"

L'entrenador blanc admet que el derbi madrileny no els agafa en el millor moment però confia que els seus jugadors ho donaran tot

Actualitzat

Després de dirigir l'entrenament del Reial Madrid a Valdebebas, Zinedine Zidane ha comparegut en roda de premsa per explicar com arriben els blancs al derbi que dissabte jugaran contra l'Atlètic de Madrid. En aquest sentit, el tècnic admet que no els agafa en el seu millor moment però es mostra convençut que els seus jugadors ho donaran tot i no vol ni sentir a parlar de derrota:

"No vull pensar en això, seria molt dur per a mi. El més important és com fem les coses, com treballem. Si al camp ho fem tot, crec que el resultat serà bo. Ja sé que estem molt per sota del Barça però hi ha temps per superar-los i revertir aquesta tendència."

Sobre un possible conflicte entre Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo pel creuament de declaracions a la premsa, Zidane considera que tot ha estat inflat pels mitjans de comunicació:

"Sort que opinen. Això significa que estan vius. Es respecten moltíssim. En el vestidor estem tranquils. Absoluta tranquil·litat. Tots dos són persones intel·ligents."

Dels rumors que situen Neymar a prop del Reial Madrid l'entrenador francès no en vol ni sentir a parlar:

"No li obro la porta. Estic amb els meus jugadors. Que Neymar és molt bo, perfecte. Tinc els millors aquí i el vestidor pensa igual. El que pensem és en el plantilla d'avui dia. El futur, ja el veurem."

 

Anar al contingut