Zinedine Zidane, en un acte benèfic a l'octubre (Reuters)
Zinedine Zidane, en un acte benèfic a l'octubre (Reuters)
Futbol

Zidane: "Espero, per França i per ell, que Benzema no sigui suspès de la selecció"

L'entrenador del filial del Reial Madrid i antic líder de la selecció francesa ha sortit en defensa del madridista Karim Benzema, que aquesta setmana podria ser exclòs de la seva selecció

Actualitzat

Aquest dijous, Karim Benzema sabrà si queda exclòs de la selecció francesa, que participarà, l'estiu que ve, en l'Eurocopa que organitza el seu país. El seu compatriota i actual entrenador del Reial Madrid Castilla, Zinedine Zidane, ha defensat la inclusió de Benzema de cara a l'Eurocopa. "Espero, per França i Benzema, que no sigui suspès de la selecció. És un jugador molt important per a l'equip, i només em fixo en la part esportiva. Espero que els seus temes personals s'arreglin".

El davanter del Reial Madrid ha afirmat, en una entrevista a la cadena de televisió TF1 que s'ha difós aquest diumenge, que "no té por" de quedar fora de la convocatòria per la seva imputació com a còmplice d'un cas de xantatge a un company de selecció, Mathieu Valbuena. El futbolista també ha manifestat que té el suport del seu seleccionador, Didier Deschamps.

Tot i que la seva situació és difícil, l'objectiu del jugador és tornar a vestir la samarreta blava de França juntament amb Valbuena. "'És el meu desig i el de molta gent. És un bon jugador. França el necessita, i a mi també", ha afirmat Benzema. La majoria dels seus compatriotes no comparteixen l'opinió del madridista. El 82% dels francesos no volen que el davanter torni a ser convocat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut