Futbol

Zidane: "El Wolfsburg és un rival molt fort. Si són a quarts és per algun motiu"

El tècnic blanc ha qualificat el conjunt alemany, "a priori" un dels més febles que quedaven al bombo, de "rival molt fort" i ha assegurat que si estan classificats per als quarts de final és per algun motiu

David CarballoActualitzat

Zinedine Zidane ha valorat el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, que va emparellar el Reial Madrid amb el Wolfsburg en la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra el Sevilla al Bernabéu. El tècnic blanc ha qualificat el conjunt alemany, "a priori" un dels més febles que quedaven al bombo, de "rival molt fort" i ha assegurat que si estan classificats és per algun motiu. "Crec que es diuen massa coses, però si el Wolfsburg és aquí és per alguna cosa, i a més, van acabar primers a la fase de grups. Els partits de Champions cal jugar-los, mai pots pretendre alguna cosa abans de jugar-lo", ha valorat.
 
Zidane també ha deixat clar que la mentalitat del seu equip és arribar ben preparat al duel de competició europea rendint a bon nivell a la Lliga. "Hem de pensar abans en la Lliga i després quan vingui el prepararem bé davant un rival molt fort", ha assegurat. De la resta d'aparellaments de quarts de final i l'encreuament del FC Barcelona amb Atlètic de Madrid, el tècnic francès no ha volgut opinar: "No m'importa, el que m'importa és el que li toca al Reial Madrid. La resta de partits els veuré, però no n'opinaré".

El tècnic francès ha explicat que ara mateix només pensa en el pròxim partit de lliga contra el Sevilla i no en la imminent visita al Camp Nou el 2 d'abril. "Només penso en el partit amb el Sevilla, no en el del Camp Nou. Després del partit de demà hi ha una aturada per poder preparar el pròxim. Primer és el de demà. Serà un partit molt complicat perquè és un rival molt fort. Potser tindran baixes, però tenen un col·lectiu molt bo. Estic convençut que serà difícil", ha admès.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut