Lliga de Campions

Zidane: "El partit contra el Tottenham és una petita final de grup"

Aquesta setmana és de Champions. El Madrid rep dimarts -en directe per TV3- el Tottenham de Mauricio Pochettino, amb la primera plaça del grup en joc. Estan empatats a 6 punts i els dos pròxims partits s'enfronten entre ells. El primer assalt es jugarà al Bernabéu.

RedaccióActualitzat

Aquesta setmana torna la Lliga de Campions amb la tercera jornada de la fase de grups, i a TV3 ho fa amb la visita del Tottenham al Santiago Bernabéu. Zidane en roda de premsa ha valorat el partit com una "petita final", ha elogiat els seus jugadors, en particular Isco i Ronaldo, i creu que el seu equip està millorant per aconseguir el to correcte per competir.

Els de Pochettino arriben al Bernabéu per disputar-se amb el Reial Madrid la primera plaça del seu grup. Els de Zidane s'han entrenat aquest matí reforçats per la victòria obtinguda al camp del Getafe, gràcies al primer gol de Cristiano Ronaldo en aquesta Lliga. Madrilenys i londinencs estan empatats a 6 punts, i sobre el paper, es jugaran la primera plaça del grup en els dos pròxims partits, en què s'enfronten entre ells.

La convocatòria de Zidane presenta novetats amb el retorn a la llista del porter Keylor Navas, recuperat de l'edema muscular que el va deixar fora del partit contra el Getafe, i Rapahel Varane i Casimiro, a qui el tècnic va reservar per la cita europea. La llista de l'entrenador francès inclou 19 noms amb el porter juvenil Moha, qui previsiblement serà descartat abans del matx. La resta de convocats son Kiko Casilla, Achraf, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Theo, Marcos Llorente, Kroos, Modric, Isco, Ceballos, Marco Asensio, Lucas Vázquez, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Primer assalt aquest dimecres i l'equip que dirigeix Pochettino intentarà sorprendre els blancs al seu estadi, com ja han fet aquesta temporada València, Llevant i Betis. Zidane tornarà a alinear l'onze de gala de les grans ocasions per donar un cop a la classificació i apropar-se una mica més als vuitens de final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut