Futbol

Zidane: "El Girona està fent molt bona temporada i hem vist el que són capaços de fer"

El tècnic del Reial Madrid adverteix en roda de premsa del perill del conjunt de Pablo Machín i insisteix que Neymar és un gran jugador, però que continua sent futbolista del PSG

Sebas GuimActualitzat

Tot i que el partit contra el Girona és aquest diumenge, a Madrid encara es parla més de la Juventus --el rival en els quarts de final de la Champions-- que no pas de l'enfrontament contra els gironins. També és actualitat Robert Lewandowski, el davanter del Bayern de Munic, que sembla que anirà vestit de blanc la temporada  vinent, i Neymar, de qui Zinedine Zidane ha admès que és un gran jugador, però que és del PSG.

El que per al Girona serà un partit històric, per al Madrid suposa un duel més d'una competició, la lliga, que ja no els motiva. Zidane, però, s'esforça a advertir els seus homes del perill del conjunt de Machín.

"El Girona està fent molt bona temporada i hem vist el que són capaços de fer. Nosaltres mirem l'adversari, però el més important és el que proposarem al camp. Hem treballat molt bé aquesta setmana i tenim ganes de jugar".

Però el cas és que el tècnic francès, ara mateix, té moltes coses al cap. El sorteig de la Champions els va aparellar ahir amb la Juventus, una repetició de la final de Cardiff, però amb el record de les desfetes blanques en les últimes quatre eliminatòries contra la Vecchia Signora.

"Ens ha tocat un gran rival, però a aquestes altures de la competició són tots bons."

A la Juve, però, no hi juga Neymar, principal objectiu madridista per a l'any que ve.

"Neymar és un jugador molt bo, però no és un jugador nostre. Hem de respectar totes les coses i és un jugador del PSG."

En aquest plantejament de mirar una mica més enllà del partit contra el Girona hi ha una altra preocupació a Valdebebas, la del "virus FIFA". A partir de dilluns, 19 jugadors de la primera plantilla abandonaran la disciplina blanca per anar-se'n amb les seves seleccions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut