L'entrenador del Madrid, Zinedine Zidane (Foto: Real Madrid)
L'entrenador del Madrid, Zinedine Zidane (Foto: Real Madrid)
Futbol

Zinedine Zidane convoca tota la plantilla del Reial Madrid per al Mundial de Clubs

També viatgen Varane i Bale, però són dubte per les seves molèsties físiques

Actualitzat

Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid, ha convocat tota la seva plantilla per viatjar aquest diumenge als Emirats Àrabs Units, on busca reeditar el Mundial de Clubs. Així donc,s també viatgen els lesionats Raphael Varane i Gareth Bale i només hi ha un canvi, el del porter juvenil Moha pel lesionat Luca Zidane.

També viatja als Emirats Jesús Vallejo, que va ser titular davant del Sevilla i que Zidane no descarta en funció de l'evolució del francès Varane. Tant Varane com Bale viatgen amb molèsties: Varane, musculars, i Bale al soli esquerre. Els dos jugadors es provaran en els dos entrenaments que farà el Reial Madrid abans de la seva estrena dimecres davant l'Al-Jazira, per decidir si poden estar convocats a semifinals.

La llista de convocats la integren: Keylor Navas, Kiko Casilla, Moha, Dani Carvajal, Achraf, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Vallejo, Marcelo, Theo, Casemiro, Marcos Llorente, Kroos, Modric, Kovacic, Ceballos, Isco, Marc Asensio, Lucas Vázquez, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema i Borja Mayoral.

Anar al contingut