Futbol

Zidane carrega contra la premsa: "Ven més parlar de les coses negatives del Madrid que de les positives"

L'entrenador del Reial Madrid no comparteix les crítiques al seu equip

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha hagut de suportar una altra roda de premsa dura, on s'ha qüestionat la seva feina i el rendiment de l'equip. El francès ha assegurat que està fart "de sentir dir que estem malament, però ni vull ni puc canviar-ho. Em centraré en allò positiu del meu equip, perquè des de la posició de la premsa és fàcil dir que tot està malament".

Zidane, carregant contra la premsa, ha estat contundent: "Ven més parlar de les coses negatives del Madrid que de les positives". El tècnic ha recordat que "estem vius a totes les competicions, i això és positiu. Quan miro dues o tres vegades els partits que hem jugat, no estic d'acord amb la crítica. Hi ha coses positives".

L'entrenador madridista no creu que al seu equip li falti joc: "Només la continuïtat necessària per recuperar la confiança que hem de tenir, i això s'aconsegueix guanyant partits. Per a tots el més important és guanyar. Últimament és difícil, però continuarem lluitant". Zidane també ha demanat als aficionats que no facin cas de les crítiques i vagin al Bernabéu a animar el Madrid.

ARXIVAT A:
Zidane
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut