Copa del Rei

Zidane avisa que l'eliminatòria de Copa contra el Leganés no està sentenciada

El tècnic francès del Reial Madrid ha sortit en defensa de Cristiano Ronaldo, que serà baixa contra el Leganés pel tall profund a la cara que es va fer contra el Deportivo

Sebas GuimActualitzat

El Reial Madrid no podrà comptar amb Cristiano Ronaldo per al partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei al Bernabéu. El crac portuguès es va fer un tall a la cara en el partit de Lliga contra el Deportivo i serà dels pocs titulars absents en l'equip d'un Zidane que no es refia del Leganés, tot i afrontar el duel amb l'avantatge del 0 a 1 de l'anada.

"Sobretot pensar que l'eliminatòria no està sentenciada. El més important per a nosaltres és això. Sabem que el Leganés és un equip que no es rendeix mai, és un equip que fins al final treballaran i hem de pensar que és un partit de Copa i el que hem de fer és el mateix de l'anada. Intentar mantenir la nostra porteria a zero i intentar marcar gols".

La ferida que es va fer diumenge destacava tot al voltant de l'ull esquerre de Cristiano Ronaldo. Al davanter portuguès li van haver de cosir tres punts pel cop que va rebre contra el Deportivo. La seva acció posterior, però, va fer la volta al món. Les bromes que s'han fet al voltant del telèfon mòbil preocupen l'entorn madridista i Zidane, ara, es veu obligat a justificar el seu jugador.

"Ha agafat el mòbil per veure què tenia exactament, si la ferida era gran o petita, si el tall era profund o no. Si s'està entrenant amb nosaltres amb l'ull inflat és que el més important per a ell és estar amb nosaltres al camp".

Primer Cristiano i després Benzema o Isco. Zidane vol mantenir el vestidor unit. Per això s'encarrega de sortir en defensa dels seus futbolistes: "El meu rol és protegir la meva plantilla".

Jugadors dels quals aquest dimecres s'espera molt. Al Bernabéu, en Copa, els blancs no van passar de l'empat ni contra el Fuenlabrada, de Segona B, ni contra el Numància de Segona Divisió. Hi ha un nou examen, contra el Leganés.

El Madrid sembla haver frenat la sagnia de punts en la lliga i busca ara classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei. Una competició amb què pretenen calmar les crítiques abans del duel veritablement important de la Lliga de Campions contra el PSG.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut