Lliga de Campions

Zidane admet que el Reial Madrid està en un mal moment després de la desfeta a Wembley

El tècnic francès reconeix la superioritat del Tottemham però avisa que encara queda molt de temps per capgirar la situació

Actualitzat

Zinedine Zidane ha assegurat després de la derrota del Reial Madrid contra el Tottenham a Wembley (3-1) -la segona consecutiva- que no està preocupat, però ha reconegut que estan "en un mal moment":

"No estic preocupat i mai ho estaré. L'anàlisi que faig és que hem jugat contra un equip que ha estat millor que nosaltres. Ha estat així aquesta nit i cal acceptar-ho, no cal donar-hi més voltes."

El tècnic francès ha admès que no pot estar content per la desfeta, però ha avisat que encara queda molt de temps per poder capgirar la situació tant a la Champions com a la Lliga, on és a vuit punts del Barça:  

"Són dues derrotes seguides i no estem contents. No podem estar-ho. És un mal moment i cal acceptar-ho. Quan es guanya, s'accepta, i quan es perd s'ha de tenir el cap alt. Tenim molts partits per capgirar-ho i és el que farem. El vestidor no està content, però en la vida, de vegades, cal acceptar les coses, i avui no és un bon moment. No obstant això, tenim temps per canviar les coses. És una derrota dura, però merescuda. ​​Cal aguantar fins que canviem el xip."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut