Johann Zarco celebra la "pole" (EFE)
Johann Zarco celebra la "pole" (EFE)
Motociclisme

Zarco i Bastianini sortiran des de la "pole" en Moto2 i Moto3 al circuit d'Assen

Johann Zarco sortirà des del primer lloc de la graella del Gran Premi d'Holanda de Moto2, al davant de Tito Rabat. Enea Bastianini ha marcat la seva segona "pole position" a la categoria de Moto3 al circuit d'Assen

Actualitzat

En Moto2, la "pole" ha estat per al francès Johann Zarco (Kalex). Tito Rabat (Kalex) ha aconseguit rebaixar el rècord del circuit, però ho ha fet massa aviat, quan encara faltaven vint minuts perquè s'acabés l'última sessió d'entrenaments. Zarco ha millorat el temps del català per deixar el millor registre de la categoria en el circuit d'Assen en 1.36.346. Completarà la primera línia de la graella de sortida el britànic Sam Lowes (Speed Up).

Àlex Rins (Kalex) ha acabat la sessió setè, mentre que Àxel Pons (Kalex) ha marcat l'onzè millor temps. Àlex Márquez (Kalex) ha anat per terra. Tot i no patir danys personals, no ha pogut continuar la sessió pels desperfectes de la moto. Dissabte sortirà des de la tretzena posició. Ricard Cardús (Tech 3) serà el 22è.

Bastianini, el més ràpid en Moto3

Enea Bastianini ha marcat la seva segona "pole position" a la categoria petita al circuit d'Assen. L'italià ha fet una volta al límit i s'ha imposat tot i el trànsit que hi havia, que ha provocat més d'un ensurt a uns quants pilots. Enea ha rebaixat el rècord de la "pole position" d'un segon i mig. Bastianini tindrà al seu costat, a la primera fila, el pilot de la Pobla de Vallbona Jorge Navarro i el txec Karel Hanika. El líder, Dani Kent, s'ha hagut de conformar amb el quart lloc, a la segona línia de la graella, just al davant d'Isaac Viñales, que ha fet un gran entrenament, per sobre del rendiment de la seva moto.

Anar al contingut