Zaccardo, en un partit amb Itàlia (Reuters)
Futbol

Zaccardo, un campió del món que busca equip a través del Linkedin

El veterà jugador ha tingut una exitosa trajectòria al seu país

Actualitzat

L'italià Cristian Zaccardo és notícia. No perquè no tingui equip després de rescindir el seu contracte amb el Vicenza, sinó pel sistema que ha decidit utilitzar per trobar-ne un altre. Així, el veterà defensa de 35 anys ha publicat que busca equip al Linkedin, amb un anunci que explica que encara està "bé" físicament, i on es ven com a "jugador de futbol professional seriós i fort" a qui li queden "2 anys més a alt nivell".

D'aquesta manera, un campió del món està buscant equip a través de les xarxes socials. Zaccardo va formar part de l'Itàlia del 2006 que es va coronar a Alemanya. En aquell esdeveniment, el defensa va començar el campionat com a titular. Després de marcar un desafortunat gol en pròpia porteria contra els Estats Units, va perdre protagonisme i l'últim partit que va jugar al Mundial va ser a quarts de final davant Ucraïna.

Tot i haver passat per altres clubs com el Milan o el Wolfsburg, l'etapa més productiva a la carrera de Zaccardo va ser al Palerm (2004-2008) i al Parma (2009-2013). L'última temporada la va jugar com a cedit al Carpi, de la Serie B. En total, l'italià ha disputat 381 partits de Serie A, en els quals ha marcat 22 gols.

Anar al contingut