Futbol internacional

Zabaleta desvela que Guardiola va tallar la connexió a internet a les instal·lacions del Manchester City

El lateral argentí del Manchester City, Pablo Zabaleta, ha desvelat en una entrevista a TyC Sports algunes interioritats del funcionament del vestidor des de l'arribada del tècnic català

Guardiola dóna instruccions a Zabaleta durant un partit (Reuters)

L'obsessió de Pep Guardiola per tenir sota control els seus futbolistes pot arribar a límits insospitats. El lateral argentí del Manchester City, Pablo Zabaleta, ha desvelat en una entrevista a TyC Sports algunes interioritats del funcionament del vestidor des de l'arribada del tècnic català.

Zabaleta ha explicat que "ens obliga a esmorzar i dinar tots junts a les instal·lacions del club. Ens va tallar internet, estem incomunicats. No ens agafa ni tan sols el 3G". Tot i això, l'exjugador de l'Espanyol s'ha desfet en elogis cap al seu entrenador. "Sempre desitges i somies ser entrenat pels millors entrenadors, i avui tinc la possibilitat de treballar amb un dels millors. Realment, s'aprèn moltíssim, sobretot per la manera com ho viu. Més enllà dels coneixements, per la seva passió pel futbol", ha confessat.