Yerry Mina dedicant el seu últim gol, al Mundial (Reuters)
Barça

Yerry Mina es reivindica al Mundial

El central colombià, que ha tingut un paper testimonial fins ara al Barça, és un dels noms propis del Mundial de Rússia

Actualitzat

Yerry Mina s'ha convertit en el gran protagonista de la selecció colombiana, gràcies als dos gols que han permès la classificació de la selecció sud-americana per al Mundial de Rússia.

Mina va ser suplent en el primer partit de Colòmbia, però ara ja és el jugador més valorat, fins i tot per davant de l'estrella de l'equip, James Rodríguez. Especialment important va ser el seu gol davant del Senegal, que va donar la classificació als "cafeters" i va desencallar una situació compromesa per la lesió de James.

Aquest protagonisme contrasta amb la poca presència que ha tingut en el mig any que ha estat al Barça, on ha ocupat el paper de quart central des de que va arribar al gener, jugant només 5 partits de Lliga.

El fet que Mina ocupi una plaça d'extracomunitari pot fer que el colombià canviï d'aires, cedit o traspassat, però ell té clar el que vol: "el meu somni és triomfar al Barça, que és el millor club del món. Em vull guanyar la confiança de l'entrenador i, si no és al principi, seguiré treballant perquè vegin que puc ser jugador per al Barça", comenta.

ARXIVAT A:
Yerry MinaMundial Rússia 2018
Anar al contingut