Yerry Mina, protagonista d'un acte publicitari a Bogotà (EFE)
Barça

Yerry Mina confessa que ha passat moments difícils i no descarta anar-se'n del FC Barcelona

El central colombià ha confessat que els seus primers mesos al club blaugrana han estat complicats en veure que "res" li sortia bé i no ha aclarit si seguirà en l'equip blaugrana la temporada que ve

Actualitzat

El defensa colombià del FC Barcelona Yerry Mina ha confessat en un acte publicitari a Bogotà que els seus primers mesos al club blaugrana han estat complicats en veure que "res" li sortia bé i no ha aclarit si seguirà o no en l'equip blaugrana la propera temporada.

"No va ser del tot alegre com molts pensen. Va ser espectacular arribar al Barcelona, ​​un somni complert, però hi va haver moments molt difícils que van ser de molta tristesa per a mi perquè ho vaig passar molt malament. Esperava que tot sortís com ho havia pensat, però no va ser així, per moments vaig sentir que tot es venia a baix. Res em sortia, ni donar una passada en els entrenaments."

Mina va arribar el gener d'aquest any a Catalunya, procedent del Palmeiras brasiler, i només va disputar sis partits amb la samarreta blaugrana, una situació agreujada ja que en moltes ocasions no entrava ni en les convocatòries.

"Em posava a entrenar sol a casa. És difícil veure els partits per televisió. Un moment complicat que no li desitjo a cap jugador, però si passa li dic que confiï en Déu. Quan vaig arribar a la selecció i no vaig ser titular, em vaig enfonsar una mica més, però vaig donar suport als meus companys i sabia que tot sortiria bé."

Finalitzada la seva inestable temporada, quan Colòmbia va caure en vuitens de final del Mundial davant Anglaterra, Mina s'ha mostrat de nou serè.

"Estic tranquil, sempre amb els peus a terra i els ulls al cel. Jo sempre tractaré de fer el millor possible per a mi i per al meu equip. Espero que on em toqui, si és a Barcelona o si em toca marxar, fer-ho de la millor manera. Però fins al moment estic a Barcelona".

ARXIVAT A:
Yerry Mina
Anar al contingut