Yannick Carrasco defensarà l'escut de l'Atlètic de Madrid fins al 2022 (Reuters)
Futbol

Yannick Carrasco renova contracte amb l'Atlètic de Madrid fins al 2022 amb una clàusula de 100 milions

El futbolista belga, que ha començat la temporada com un tro, seguirà lligat al conjunt matalasser fins a l'any 2022

Marc BéjarActualitzat

L'Atlètic de Madrid segueix amb el seu pla per mantenir la columna vertebral de l'equip i evitar que jugadors clau s'allunyin del Manzanares. L'últim a passar pels despatxos ha estat Yannick Carrasco, que ha renovat amb el conjunt de Simeone fins a l'any 2022. El belga, que començava a sentir cants de sirena provinents de la Premier, seguirà vinculat als blanc-i-vermells els propers sis anys, amb una clàusula que pujarà fins als 100 milions d'euros.

El club madrileny reacciona així a l'espectacular inici de temporada de Carrasco, que en aquesta última setmana ha sumat quatre gols en les dues victòries de l'equip. El jugador, que enceta el seu segons curs a l'Atlètic després del seu pas pel Mònaco, s'ha mostrat molt satisfet amb la renovació. "Estic molt feliç per seguir molts anys aquí", ha declarat després de convertir-se en peça clau en els esquemes del tècnic argentí.

El jove de 23 anys s'uneix al selecte grup d'intocables del Cholo. El porter Jan Oblak i l'estrella dels matalassers, Antoine Griezmann, també tenen una clàusula de 100 milions

Anar al contingut