Maverick Viñales, en una imatge recent (Reuters)
Motor

Yamaha fa oficial el fitxatge de Maverick Viñales per cobrir la marxa de Jorge Lorenzo

El pilot de Roses disposarà els dos pròxims anys d'una moto en condicions de lluitar pel títol mundial. El seu lloc a Suzuki l'ocuparà Andrea Iannone.

Actualitzat

Ja es donava per fet però faltava la confirmació oficial, que ha arribat aquest dijous: Maverick Viñales correrà amb l'equip Yamaha Movistar les dues pròximes temporades. "És un gran plaer per a Yamaha Motor Company anunciar la firma de Maverick Viñales per córrer amb Movistar Yamaha de Moto GP els anys 2017 i 2018", ha comunicat la companyia japonesa.

D'aquesta manera, el pilot de Roses, de 21 anys, disposarà d'una moto en condicions de lluitar pel títol mundial. Des que es va fer oficial la marxa de Lorenzo a Ducati, el nom de Viñales era el que més sonava per substituir-lo. La renovació de Dani Pedrosa amb Honda encara va deixar més clar que l'actual pilot de Suzuki seria qui acabaria ocupant el lloc de l'actual campió del món de MotoGP.   

Viñales, de 21 anys, és actualment el cinquè classificat a la general en la seva segona temporada a MotoGP. En el seu debut a la categoria reina va guanyar el premi al millor "rookie". També compta amb un títol mundial, de Moto3, guanyat l'any 2013.

Iannone, a Suzuki

El buit deixat per Viñales a Suzuki l'omplirà Andrea Iannone, que deixa Ducati per fer-li lloc a Lorenzo, i tanca així el cercle. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut