Valentino Rossi, en una imatge d'arxiu (Reuters)
MotoGP

Yamaha demana disculpes als seus pilots

El japonès Kouji Tsuya, director tècnic de Yamaha competició, ha sortit a demanar disculpes després que Valentino Rossi hagi quedat fora de la segona classificació per primera vegada des de Catalunya 2017, i Maverick Viñales, onzè

Actualitzat

"Ha sigut un dia molt complicat per a nosaltres, estem patint amb l'entrega de potència de la nostra moto, tot i que sabíem que aquest circuit seria un dels nostres punts dèbils, però igualment no hem aconseguit donar als nostres pilots una entrega de potència més precisa", ha reconegut Tsuya.

"A Maverick, igual que divendres, li demanem coses diferents, i això afecta massa la seva concentració. Ara estem investigant com solucionar aquest problema per a la cursa, però, de moment, només vull demanar perdó als pilots per no haver pogut oferir-los la possibilitat de fer un millor resultat", ha continuat el directiu.

"Ara tenim els tests a Silverstone i Aragó, on intentarem trobar la solució als nostres problemes, tot i que, de moment, ens centrarem en la cursa de demà", ha destacat.

Anar al contingut