Xisco Campos, en un partit amb el Nàstic (Foto: Diari de Tarragona)
Xisco Campos, en un partit amb el Nàstic (Diari de Tarragona)
Futbol

Xisco Campos: "El partit contra el Llagostera té connotacions especials"

El capità del Nàstic de Tarragona assegura que té "ganes" de jugar l'enfrontament del cap de setmana després de l'eliminatòria d'ascens a Segona Divisió de fa dues temporades

Pau RodríguezActualitzat

El capità del Nàstic de Tarragona, Xisco Campos, ha reconegut aquest dimecres que té "ganes" de jugar el partit del cap de setmana contra el Llagostera. "Mentiria si digués que és un enfrontament més. El partit contra el Llagostera té connotacions especials", ha assegurat el defensa balear en referència a l'eliminatòria d'ascens a Segona Divisió que els dos clubs van disputar fa dues temporades i que va tensar les relacions entre el Nàstic i el Llagostera.

Xisco ha recordat el partit de tornada d'aquella eliminatòria de fa dos anys. "Va ser estrany, van passar coses rares", ha assegurat el capità grana. A més, el lateral dret ha afegit que "la imatge va ser d'impotència, però vam saber reaccionar i en la següent campanya vam aconseguir l'ascens, que era l'objectiu".

Campos ha disputat fins al moment 448 minuts repartits en sis partits, cinc d'ells com a titular. El jugador va començar la temporada en l'onze inicial però no va saltar al camp durant tot el mes d'octubre. "Qualsevol futbolista s'ha de sentir sempre titular", ha assegurat Xisco, que ha recuperat la confiança de l'entrenador en aquestes dues últimes jornades. "Estava acostumat a jugar molts minuts, però entenc que tenim una plantilla àmplia i amb molta igualtat en la qual pot entrar qualsevol", ha afegit el capità.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut