Els companys feliciten Eduardo Vargas després del seu segon gol (EFE)
Futbol

Xile supera la selecció peruana (2-1) i es planta a la final de la Copa Amèrica

Claudio Bravo i els seus han hagut de suar de valent per sotmetre una combativa selecció peruana, que s'ha quedat amb deu jugadors en el minut 20. Dos gols d'Eduardo Vargas han donat el pas a la final als de Sampaoli.

Actualitzat

Xile ha hagut de suar de valent per classificar-se per a la seva primera final de la Copa Amèrica en 28 anys. Dos gols de l'exvalencianista Eduardo Vargas han classificat la selecció amfitriona davant un Perú en inferioritat numèrica des del minut 20 per l'expulsió de Carlos Zambrano.

Tot i això, els "incas" no s'han rendit i, gràcies a un gol en pròpia porta de Gary Medel, han neutralizat la diana inicial de Vargas. Poc després, però, el nou davanter del Corinthians ha segellat el triomf xilè amb un bon xut des de la frontal.

Enmig d'un ambient d'eufòria que envaeix tot el país, Claudio Bravo i els seus esperen ara rival per a la final, que sortirà del duel d'aquesta matinada entre l'Argentina i el Paraguai. Després de quatre finals perdudes, tot Xile espera que a la cinquena vagi la vençuda.  

Anar al contingut