Vargas, amb les mans a la cara esperant la decisió del VAR en el 0-2 (Reuters).
Futbol internacional

Xile supera el Camerun a la Copa de Confederacions (0-2) amb Vargas i el videoarbitratge com a protagonistes

El davanter xilè Eduardo Vargas ha fet dos gols davant del Camerun. El videoarbitratge ha anul·lat el primer i ha concedit el segon

En un partit corresponent al Grup B, Xile ha superat el Camerun per 0 a 2. Els xilens han tingut ocasions per avançar-se en la primera meitat que no han aprofitat, i per això el seleccionador Juan Antonio Pizzi ha donat entrada en el minut 58 a Alexis Sánchez, reservat perquè arrossega molèsties físiques.

El porter format al Barça Fabrice Ondoa ha mantingut a zero la seva porteria durant els primers 45 minuts amb aturades destacades. En el descompte d'aquesta primera meitat, el videoarbitratge (VAR) ha anul·lat un gol al xilè Vargas per fora de joc.

En la segona part, els africans han avançat línies i el partit s'ha igualat. Fins que Arturo Vidal ha marcat aprofitant una centrada d'Alexis en el minut 80. Nou minuts més tard, Vargas ha tornat a marcar. L'àrbitre no ha donat validesa a la jugada per un fora de joc a l'inici de la jugada d'Alexis. El videoarbitratge ha dictaminat que aquesta vegada el gol sí que era legal.