Barça

Xavi: "Veig bé el Barça"

L'excapità del Barça creu que els blaugranes, malgrat accidents com els de Balaídos, estan jugant bé

Actualitzat

Xavi Hernández no vol ni sentir a parlar de crisi al Barça, i és que en l'acte de presentació com a ambaixador de la Lliga, al costat del seu amic i excompany Carles Puyol, el que va ser capità dels blaugranes veu bé els homes de Luis Enrique: "Estan competint bé, estan jugant bé. No és el millor inici de Lliga de la història, però els veig bé."

Concretament, sobre les ensopegades en Lliga tant del Barça com del Reial Madrid, Xavi Hernández creu que, en part, també és mèrit dels altres equips: "Ningú esperava que Barça, Madrid i fins i tot Atlètic de Madrid perdessin tants punts. Els equips petits també estan millorant molt, analitzen molt els contraris. Estan posant molts problemes als equips grans. Abans anaven molt sobrats i avui està tot més igualat, i això és bo per a la Lliga."

Elegant resposta a Cristiano

D'altra banda, Xavi ha respost amb elegància el portuguès Cristiano Ronaldo, que no es va prendre gens bé que el migcampista de Terrassa qualifiqués Messi com el millor futbolista de la història. "Vaig veure que Cristiano no s'ho va prendre bé, però segueixo pensant el mateix. Per mi, Messi és el millor futbolista del món i de la història. És la meva opinió i res més. No vull faltar el respecte a ningú".

Xavi també ha admès que, si el guanyador de la Pilota d'Or es vota pels títols, el jugador del Reial Madrid és favorit per emportar-se el guardó.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut