Xavi Pascual atén els mitjans de comunicació al Palau Blaugrana (@FCBhandbol)
Handbol

Xavi Pascual torna a carregar contra els àrbitres abans de la tornada dels quarts de final contra el Kiel al Palau

El tècnic del Barça Lassa ha qualificat de vergonya que els àrbitres no vetllessin per protegir la integritat física dels jugadors i confia que l'ambient del Palau pesi sobre el Kiel per remuntar els dos gols de desavantatge de l'anada

Actualitzat

L'entrenador del Barça Lassa d'handbol, Xavi Pascual, ha tornat a carregar amb duresa contra els àrbitres del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a la pista del Kiel. Pascual no s'ha mossegat la llengua i s'ha mantingut ferm en el seu discurs. "No m'ha passat l'emprenyada; després de veure el partit repetit la indignació ha crescut. Ja van uns quants cops, però aquesta és fora de qualsevol límit de l'handbol", ha denunciat en la roda de premsa prèvia al partit de tornada que es disputarà aquest dissabte al Palau Blaugrana (18.30 hores, Esport3).

El tècnic blaugrana ha deixat clar que les seves queixes "no són per un arbitratge favorable o desfavorable, sinó per coses que no són handbol", i ha afegit que "ens ha portat fins aquí jugar a handbol i és el que farem dissabte". Pascual ha qualificat de vergonya que els àrbitres no vetllessin per protegir la integritat física dels jugadors i ha explicat que jugadors com Jallouz, N'Guessan o Raúl Entrerríos no s'han pogut entrenar en condicions aquesta setmana.

El Barça Lassa afronta el duel amb l'únic objectiu de remuntar els dos gols de desavantatge de l'anada (28-26) per certificar la classificació per a la Final Four. Per fer-ho, el tècnic blaugrana ha apel·lat a la importància de l'ambient del Palau. "El Kiel és un molt bon equip preparat per a la pressió ambiental, però hem d'intentar que el Palau els pesi. Ens hi deixarem la vida i la gent del Palau ens hi ajudarà", ha assegurat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut