Xavi Pascual en una imatge d'arxiu (EFE)
Xavi Pascual en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Xavi Pascual rep una oferta per entrenar el Panathinaikos

Davant la dimissió destitució del seu tècnic, l'equip grec busca un nou entrenador. I s'ha fixat en Xavi Pascual, lliure de contracte en aquests moments després de la seva llarga etapa al FC Barcelona

Actualitzat

L'exentrenador del FC Barcelona Lassa Xavi Pascual ha rebut una oferta del Panathinaikos grec per ocupar el lloc del tècnic Argyris Pedoulakis. L'entrenador de l'equip d'Atenes va posar el seu càrrec a disposició de la directiva després de caure clarament derrotat, aquest dilluns, en el derbi de la capital grega contra el seu gran rival, l'Olympiacos (88-63). I el club ha acceptat la seva marxa.

Pedoulakis s'havia fet càrrec de l'equip el passat mes d'abril, després que el propietari Dimitris Giannakopoulos destituís Sasha Djordjevic. Aquest estiu, l'equip havia reforçat la seva plantilla amb jugadors com Chris Singleton, Demetris Nichols, Mike James, Pat Calathes i Ioannis Bourousis, i en aquests moments intenta tancar el fixatge del base del Movistar Estudiantes Omar Cook.

La derrota al derbi ha esgotat el crèdit del substitut de Djordjevic. Panathinaikos, que necessita un nou entrenador, ha fet arribar el seu interès a Xavi Pascual. El tècnic català, però, té més ofertes sobre la taula i encara no ha decidit quina acceptarà. Mentrestant, els grecs esperen una resposta ràpida de Pascual abans de passar a altres noms de la seva llista de candidats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut