Bàsquet

Xavi Pascual: "L'equip està més que preparat per lluitar pel títol de Lliga"

L'entrenador del Barça Lassa ha parlat a la roda de premsa de la situació actual del club i sobre el proper partit de "play-off" davant el Fuenlabrada

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual, ha comparegut aquest dimecres a la roda de premsa i ha afirmat que "l'equip està preparat per lluitar pel títol de Lliga". L'entrenador català ha explicat que el Barça "ha crescut a nivell mental" i afronta el final de Lliga "amb il·lusió". Quan se li ha preguntat per la derrota a l'Eurolliga, Pascual ha contestat: "Aquest és el problema de sempre, la pressió sempre és màxima, ja que aquest equip està obligat a lluitar per tots els títols."

El conjunt blaugrana ha finalitzat la Lliga regular com a primer classificat i el tècnic culer s'ha emportat el guardó de millor entrenador. "Ser el millor entrenador de la Lliga regular significa que hem sigut l'equip més sòlid. És un mèrit col·lectiu", ha explicat Xavi Pascual.

El Barça Lassa s'enfrontarà aquest dijous al Fuenlabrada, a la primera jornada de "play-offs", en què passarà a la següent fase el millor de tres partits. El primer d'aquests enfrontaments es jugarà al Palau Blaugrana, fet que no veu com un gran avantatge el tècnic blaugrana: "En una eliminatòria tan curta el factor pista és una pressió afegida, perquè estàs obligat a guanyar i això exigeix fortalesa mental."

A més, Xavi Pascual s'ha desfet en elogis cap al seu proper rival als "play-offs": "El Fuenlabrada ha fitxat molt bé, té molt caràcter, molt equilibri, molta efectivitat des de la línia de tres punts i jugadors de molt talent com Marco Popovic, de primer nivell europeu."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut