Xavi Pascual, en una imatge recent
Bàsquet

Xavi Pascual haurà de passar unes proves mèdiques a Barcelona per problemes cardíacs

El tècnic català del Panathinaikos té previst viatjar a Barcelona per tenir una segona opinió després que estant-se a Grècia se li ha detectat una anomalia al cor

RedaccióActualitzat

El tècnic del Panathinaikos Xavi Pascual va haver d'anar a l'hospitatl a Atenes per problemes cardíacs, segons informa el portal grec Sport24.

D'acord amb aquesta informació, el tècnic gavanenc va ser donat d'alta, però se li va detectar una anomalia al cor i ara té previst viatjar a Barcelona per ser atès pel seu metge de confiança.  Pascual té el costum de fer-se proves al final de cada temporada. En aquesta ocasió, i en apreciar-se certes irregularitats, ha optat per buscar una segona opinió.

El mateix tècnic ha volgut tranquilitzar tothom amb les seves paraules: "Vull agrair a tothom el seu interès. En realitat vaig anar a l'hospital per a algunes proves mèdiques, però estic bé. Continuaré complint la meva agenda i aquest dijmecres vaig a viatjar a Barcelona per a la reunió dels entrenadors de l'Eurolliga. Gràcies de nou per l'interès"

Pascual, entrenador del Barça des del 2009 fins al 2016, s'ha estrenat aquesta temporada a la banqueta del Panathinaikos, amb el qual ha guanyat la Lliga i la Copa gregues. 

Anar al contingut