Xavi Pascual atén els mitjans de comunicació (fcbarcelona.cat)
Handbol

Xavi Pascual fa una crida a l'afició per omplir el Palau davant la visita del Kadetten suís

El tècnic del Barça Lassa ha confirmat que Raúl Entrerríos encara no està recuperat al 100% però que jugarà perquè el partit ho requereix. El duel l'oferirà aquest dimecres Esport3 a partir de les 19.15

Actualitzat

L'entrenador del Barça Lassa d'handbol, Xavi Pascual, ha admès que encara no té un set inicial definit però que l'important és guanyar els partits. El tècnic blaugrana ho ha dit durant la roda de premsa prèvia al partit de la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions d'aquest dimecres contra el Kadetten suís al Palau Blaugrana (19.15, Esport3).

Pascual ha fet una crida a l'afició a omplir el Palau i ha confirmat que Raúl Entrerríos encara no està recuperat al 100% però que jugarà perquè el partit ho requereix.

Tot i que els suïssos són els cuers del grup i en l'última jornada van encaixar una contundent derrota a casa contra el París Saint-Germain (25-35), Pascual ha avisat que no serà un partit fàcil. "Han jugat bons partits i en aquest grup no hi ha un partit senzill i menys, fàcil. Encara que demà sigui festiu, espero que la nostra afició respongui i vingui al Palau per ajudar-nos a treure el partit endavant", ha analitzat.

Anar al contingut