Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa d'handbol (EFE)
Handbol

Xavi Pascual: "Evitar els vuitens de final seria una cosa molt positiva, perquè els jugadors necessiten descansar"

L'entrenador del Barça Lassa d'handbol assegura que l'equip sortirà a guanyar, perquè acabar primer de grup en la Lliga de Campions té molts avantatges

Joan CaubetActualitzat

L'entrenador del Barça Lassa d'handbol, Xavi Pascual, ha assegurat, poc abans del partit de dissabte de la Lliga de Campions a casa davant del Wisla Plock, que l'equip sortirà a guanyar, tot i que ja està classificat. En cas d'aconseguir la victòria, l'equip passaria com a primer de grup, tindria accés directe als quarts de final (no jugaria els vuitens de final) i tindria el factor camp a favor (la tornada de l'eliminatòria seria a casa).

En aquest sentit, Pascual ha destacat la importància de saltar-se una eliminatòria: "Evitem els vuitens de final, on ens podria tocar un rival de la talla del Nantes, que no seria fàcil de superar". A més, considera que és "una cosa molt positiva perquè els meus jugadors necessiten descansar".

L'equip ja va passar com a primer de grup la temporada passada i a quarts va caure eliminat pel Kiel. L'entrenador blaugrana reconeix que n'han après, de l'experiència de l'any passat: "Intentarem que no torni a succeir, però això és una cosa que ningú pot assegurar en esport. Ja parlarem quan arribi el moment".

Per la seva banda, l'equip polonès encara no ha guanyat com a visitant, però va ser capaç d'empatar a Kiel. Aquest mateix resultat li donaria l'accés als vuitens de final. Pascual ha explicat que es tracta d'un equip "molt físic, que defensa bé, amb bons porters i que juga ràpid en atac."

Alguns mitjans francesos ja donen per segura l'arribada del pivot Ludovic Fàbregas al Barça, però Pascual no ha volgut fer cap declaració sobre aquest punt, i s'ha excusat que només parla de jugadors que són a l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut