Xavi Pascual en una imatge d'arxiu
Xavi Pascual en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa, veu molta igualtat en aquesta edició de la Copa del Rei

La Copa del Rei de bàsquet s'inaugura dijous amb el partit que enfronta el Barça Lassa i el Dominion Bilbao Basket. L'entrenador blaugrana ha assegurat que no serà una competició fàcil ja que hi ha molta competitivitat.

Aleix DomènechActualitzat

El FC Barcelona Lassa i el Dominion Bilbao Basket obren aquest dijous la fase final de la Copa del Rei de bàsquet que es disputa a La Corunya. Xavier Pascual, l'entrenador del Barça, creu que hi haurà més competència que en les edicions anteriors. "Es presenta com una competició molt igualada i amb moltes dificultats. És un dels anys en el que tot està més igualat i una edició en la que no seria una gran sorpresa que el Barça o el Madrid no guanyessin la copa", ha assegurat en roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

En relació al partit que disputaran aquest dijous contra l'equip basc, Pascual ha acceptat el rol de favorit però no infravalora al rival. "Demà és una final en sí mateixa, com sempre, contra un rival molt difícil i amb molta experiència." Ha afegit. L'entrenador del Barça també ha donat importància a la lesió del pivot Shane Lawal. "Intentem no mirar enrere perquè no ens podem lamentar. És un jugador insubstituïble, però hem de buscar altres maneres d'aconseguir la victòria", ha lamentat. El club s'està movent per fitxar un substitut pel nigerià, però en cap cas arribarà a temps de participar a la Copa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut