Xavi Pascual durant el partit a Bilbao (EFE)
Xavi Pascual durant el partit a Bilbao (EFE)
Bàsquet

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa, treu importància a les declaracions del base Carlos Arroyo

No és habitual escoltar un jugador del Barça criticant obertament el seu entrenador. I divendres Arroyo ho va fer. Aquest diumenge, Pascual ha donat per tancat l'episodi, a la pista i a la sala de premsa

Actualitzat

Després de les declaracions del base del FC Barcelona Lassa Carlos Arroyo contra el seu entrenador Xavi Pascual divendres passat reclamant més minut i més llibertat en pista, s'esperava la reacció del tècnic en el duel dels blaugranes a la pista del Dominion Bilbao Basket. Pascual ha fet jugar el base porto-riqueny 18 minuts (la seva mitjana de la temporada és de 17). Arroyo, en una actuació discreta, ha anotat 7 punts en una sèrie de llançament d'1 de 5 en tirs de 2 i 1 de 4 en triples, i ha donat 5 assistències.

A la roda de premsa posterior a un partit que s'ha tancat amb victòria barcelonista per 55 a 77 l'entrenador ha tret ferro a les paraules del seu jugador afirmant que "tots volen jugar, és normal. Aquest ambició és normal i això és el que fa que tinguin unes carreres professionals tant brillants". Qüestionat sobre la temporada del base (amb una mitjana de 6 punts i 3 assistències per partit) Pascual ha respost que és com "la de l'equip. No guanyem títols i en el Barça sempre és el mateix. Si els aconseguim, tots fem bé la feina, i si no, no ho fem bé".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut