Bàsquet

Xavi Pascual: "El Palau no ens ha fallat mai, no els podem fallar nosaltres"

A les portes del primer "match ball" del Reial Madrid davant del Barça, Xavi Pascual apel·la al Palau Blaugrana per recuperar el camí cap a la victòria

Actualitzat

Partit decisiu el que jugarà demà el Barça contra el Reial Madrid, la lliga està en joc i és l'únic títol al que els blaugrana aspiren aquesta temporada. De moment, clar desavantatge per al FC Barcelona que suma dues derrotes en el play off final a cinc partits. Xavi Pascual no vol ni sentir a parlar d'una tercera ensopegada ni de perdre la lliga a casa davant de l'etern rival, "és un tot o res, és el partit més important i més difícil" que ha disputat mai com a entrenador, confessa el de Gavà.

El Barça està contra les cordes i afronta una recta final de temporada amb baixes destacades, confirmat que Navarro no trepitjarà el parquet, i amb un joc gris i unes estadístiques que li van a la contra. Davant d'aquest panorama, Pascual reconeix que és una situació molt complicada i que "s'ha de tirar de caràcter, d'il·lusió, de repte, de mentalitat positiva i guanyadora, el que sempre fem al Palau i no veig per què no ho podrem fer demà"

L'entrenador es mostra confiat que el factor Palau pot ser el revulsiu que els fa falta per reaccionar i controlar el partit des del primer quart, cosa que en els dos anteriors enfrontaments no han aconseguit i ha estat determinant per a les victòries del Madrid.

Justin Doellman, un dels blaugrana que va brillar enmig de la desfeta de diumenge, es mostra optimista "és clar que podem guanyar, hem d'oblidar els partits anteriors i centrar-nos en un bon atac i una bona defensa".

Pablo Laso, per la seva banda, confia que els seus homes no perdran la concentració i que no es poden refiar del Barça espès que han vist fins ara i és que és el "talent i el potencial dels blaugrana pot aparèixer en qualsevol moment i fer mal".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut