Eurolliga

Xavi Pascual demana el suport del Palau per resoldre el partit d'Eurolliga contra l'Estrella Roja

L'equip blaugrana ha de redreçar aquest vespre (20.45 hores) el seu camí al Top-16 de l'Eurolliga després de perdre dos dels tres primers partits. La visita de l'equip serbi pot impulsar el conjunt de Pascual o allunyar-lo dels equips capdavanters.

Actualitzat

El Barça rep aquest divendres (20.45, Esport3) l'Estrella Roja en la quarta jornada del Top-16 de l'Eurolliga. L'equip blaugrana no pot cometre errades després d'haver perdut dos dels tres partits que ha jugat fins ara en aquesta fase.

És per això que el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha demanat el suport del Palau Blaugrana per ajudar-los a tirar endavant una situació delicada. "El factor públic és molt important. Hem vist en altres pistes com el públic juga el seu paper. Necessitem un Palau com el de les últimes setmanes, com el del partit contra l'Unicaja o contra el Panathinaikos. Que ens empenyi fins a la victòria", ha dit.

Tot i que l'Estrella Roja encara no ha guanyat cap partit en el Top-16, Pascual no se'n refia: "És un equip amb un talent enorme", que compta amb Boban Marjanovic (26 anys i 2,21 m), màxim anotador i rebotejador de la competició. El Barça continua sense poder comptar amb els lesionats Joan Carles Navarro, Brad Oleson i Markus Eriksson.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut