Eurolliga

Xavi Pascual admet que tornar al Palau serà especial i assegura que el Barça està en bones mans

El tècnic català del Panathinaikos s'enfrontarà per primera vegada amb el seu exequip i reconeix que serà un retrobament especial que viurà amb normalitat i agraïment

Actualitzat

L'entrenador del Panathinaikos, Xavi Pascual, ha admès que "serà un retrobament emocionant" que viurà amb "normalitat" i "agraïment" en la seva primera visita el Palau des que va deixar la banqueta del Barça Lassa, l'estiu passat.

El que va ser preparador de l'equip blaugrana durant vuit temporades torna als orígens i aquest dijous, després d'aterrar a Barcelona, ha comparegut en roda de premsa per valorar el partit d'Eurolliga davant el seu exequip. "No espero res en concret, però m'imagino que compartirem una bona nit. Podré veure cares que formen part de la meva família. Serà un retrobament emocionant i el viuré amb normalitat i agraïment", ha explicat.

Al preparador català li fa "il·lusió" veure de nou cares conegudes en una "nova situació" en la seva carrera com a entrenador, cosa que afronta "des de la naturalitat que aquestes coses són així", ha puntualitzat. "Tornar al Palau serà especial, però, d'altra banda, crec que immediatament estaré per fer una bona direcció de partit i trauré un bon resultat", ha insistit.

Pascual, que va fitxar pel Panathinaikos a final d'octubre en substitució d'Argyris Pedoulakis, ha relatat que el seu nou club l'ha rebut amb "els braços oberts". "Estic molt content per com m'han rebut. Em sento molt a gust i tinc la sensació que no fa 40 dies que sóc aquí, sinó molt més temps", ha puntualitzat.

Preguntat per la situació del seu exequip, que encadena tres derrotes consecutives en l'Eurolliga, l'entrenador català ha elogiat la figura de Georgios Bartzokas a la banqueta. "Crec que tots els equips necessiten el seu temps. El Barça està en molt bones mans. Això és molt llarg. Aquí tenim poca paciència per a les coses i estic segur que els anirà molt bé", ha reflexionat.

En aquest sentit, Pascual no creu que tingui avantatge pel fet d'haver entrenat algun dels jugadors de l'equip blaugrana. "N'hi ha alguns que no els havia tingut. No hi ha avantatges. Els partits depenen de moltíssimes coses. Hi ha molts matisos diferents", ha recordat.

Mike James i KC Rivers, detinguts a l'aeroport del Prat

Mike James i KC Rivers han estat detinguts a l'aeroport del Prat atesa la causa oberta per la trama dels passaports falsos. Tots dos jugadors nord-americans han prestat declaració, però ja són a l'hotel de concentració de l'equip grec a Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut