Xavi Llorens ha parlat davant els mitjans en aquest dilluns obert a la premsa (fcbarcelona.cat)
Xavi Llorens ha parlat davant els mitjans en aquest dilluns obert a la premsa (fcbarcelona.cat)
Futbol femení

Xavi Llorens: "Les noies lluitaran i ho deixaran tot al camp perquè és un orgull vestir aquesta samarreta"

L'entrenador del Barça femení admet les bones sensacions de cara al partit d'anada dels vuitens de Champions contra el Twente, aquest dimecres per Esport3 (18.30)

Ramon AngladaActualitzat

El tècnic del Barça femení, Xavi Llorens, ha comparegut aquest dilluns davant dels mitjans en la prèvia de l'anada dels vuitens de la Champions contra el Twente holandès. L'entrenador ha assegurat que "hi deixaran la pell" en el partit al Miniestadi d'aquest dimecres (18.30 per Esport3) i que el fet de "jugar cada tres dies significa que s'estan fent bé les coses perquè l'equip està creixent a tots els nivells".

El Twente és un rival conegut per les jugadores blaugranes, ja que també s'hi van enfrontar en l'edició passada de la Lliga de Campions. Llorens considera que això "serveix de molt perquè coneixes la ciutat, l'estadi i l'afició, a més de la meitat de l'equip rival", perquè les holandeses han canviat la meitat de l'equip. Per l'entrenador blaugrana són "un equip molt físic", però confia en les "bones sensacions de les seves jugadores i que s'ho deixaran tot al camp", per l'orgull que suposa vestir aquesta samarreta i jugar al Miniestadi partits d'aquesta talla.

Per a Xavi Llorens el fet de jugar el partit d'anada a Barcelona no és cap problema, perquè són "conscients de la importància de treure un bon resultat a casa". A Europa hi ha equips que de local són molt més forts, per això és prioritari arribar a Holanda amb un bon resultat.

Compareixença de les jugadores

Dues de les jugadores més importants de l'equip, Jennifer Hermoso i Bárbara Latorre, han comparegut també davant dels mitjans. Hermoso suma 10 gols en aquesta temporada i ha destacat "les ganes amb què afrontaran aquest partit". Latorre, en la mateixa línia, no ha amagat el desig de l'equip de millorar els registres de la Champions passada, ja que "és una competició que ens fa molta il·lusió". A més, després de ser protagonista la setmana passada pel genial gol marcat a l'Espanyol, Latorre ha considerat que "és important que hi hagi jugades així al futbol femení perquè vegin que també som capaces de fer coses boniques".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut