Futbol

Xavi Llorens confirma la seva marxa de la banqueta del Barça femení

El tècnic del Barça femení justifica la seva decisió pel desgast personal: "Estar en aquest nivell suposa molta pressió i jo estic cansat"

Actualitzat

L'entrenador del Barça femení, Xavi Llorens, ha anunciat que deixarà la banqueta després d'onze temporades en què la secció ha experimentat un creixement espectacular. El tècnic vallesà ha explicat que "és el moment oportú. Estar en aquest nivell suposa molta pressió. L'any passat ja estava cansat", ha admès. De la mà de Llorens, que també ha fet la funció de secretari tècnic, l'equip ha passat a ser candidat als títols, guanyant 4 Lligues, 3 Copes de la Reina i 6 Supercopes de Catalunya, a més d'arribar aquest any a les semifinals de la Champions. Aquesta llista encara es pot incrementar perquè l'equip és líder de la Lliga Iberdrola a falta de dues jornades, i la Copa encara s'ha de disputar. 

Llorens, que és al club des del 1979 quan va entrar a jugar a la secció de futbol sala, continuarà a l'entitat com a responsable de les seccions femenines dins el projecte Masia 360. En el seu missatge de comiat com a màxim responsable de l'equip femení de futbol, ha tingut bones paraules cap a un club "que m'ho ha donat tot. Sempre he tingut l'esquena ben coberta perquè sempre han donat llum verda a les meves decisions. M'he sentit un privilegiat". I ha explicat d'una forma molt clara el canvi que ha experimentat la secció: "Abans, trucava a jugadores i no volien venir. Ara totes volen ser aquí i se'ns valora molt més a Espanya i a Europa."   

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut