Neymar i Xavi al Camp Nou en el partit de Lliga contra el Betis, el 5 d'abril de 2014 (REUTERS)
Barça

Xavi Hernández: "Ningú s'hauria imaginat que Neymar deixaria el Barça"

En una entrevista a "L'Équipe", Xavi proposa el seu candidat per substituir Neymar i es mostra sorprès pel transcurs dels fets

Actualitzat

Xavi Hernández, l'excapità blaugrana i actual jugador de l'Al-Sadd SC de Qatar, ha assegurat, en una entrevista concedida al diari francès "L'Équipe", que comparteix la sensació que ningú imaginava que Neymar podria deixar el FC Barcelona però confia en la capacitat de l'equip per assolir els títols de la temporada: "És estrany que un jugador no vulgui quedar-se al Barça. Feia 17 anys que no passava, des que Luis Figo va marxar al Reial Madrid".

Xavi entén el sentiment de l'afició blaugrana pel fitxatge de Neymar pel PSG, on està previst que debuti aquest diumenge contra el Guingamp. "No va donar cap explicació. Va deixar el Barça sense fer una roda de premsa ni res", lamenta Xavi, que es mostra convençut que el FC Barcelona no esperava que cap entitat pogués pagar els 222 milions de clàusula per alliberar l'internacional brasiler.

Tot i la pèrdua de Neymar, el Barça continua sent un dels favorits per Xavi per guanyar tots els títols: "Tenim Messi, el millor jugador del món. Suárez, el millor davanter. Piqué, Iniesta, Busquets, els millors en la seva posició al camp".

Segons Xavi Hérnandez, Jean Michaël Seri és el millor candidat per substituir Neymar: "És fantàstic. Té el que al FC Barcelona anomenem ADN Barça".

Amb 37 anys Xavi se sent bé físicament però confirma que és el moment de dir adeu a la seva etapa com a jugador per obrir la porta a una nova etapa com a entrenador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut