Futbol

Xavi Hernández i Sergio García aparquen la seva rivalitat per jugar amb Catalunya

Els seus equips lluiten pels títols al Qatar. Els dos futbolistes catalans, però, oblidaran aquesta rivalitat esportiva per un dia, per defensar els colors de la selecció catalana

Actualitzat

Xavi Hernández i Sergio García són competència directa a Qatar. Els seus equips, l'Al-Sadd i l' Al-Rayyan, lluiten per guanyar el títol de Lliga. Una rivalitat a la qual ja estan acostumats de la seva llarga etapa al futbol espanyol, quan un defensava els colors del FC Barcelona i l'altre, els de l'RCD Espanyol.

Aquest dimecres, però, deixaran de banda aquesta llarga història de rivalitat per compartir vestidor i un interès comú, la defensa dels colors de la selecció catalana en el partit contra Tunísia. L'exespanyolista és el màxim golejador de la història del combinat nacional català.

García exerceix de capità d'un equip al qual el lliga una implicació molt especial. L'any passat va fer un viatge de 6.000 quilòmetres per vestir la seva samarreta, tot i que 48 hores després tenia partit de Lliga al Qatar. Xavi, per la seva banda, no va poder jugar la temporada passada pel naixement de la seva filla. En aquesta ocasió, no hi faltarà.

Tornar a veure Xavi Hernández i Sergio García és un reclam de qualitat que els aficionats al futbol no poden deixar passar. Dimecres, la cita és a l'estadi de Montilivi. I per als que no hi puguin assistir, el podran seguir en directe a TV3 (18.30).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut