Barça

Xavi Hernández creu que portar la gestió de Laporta als tribunals pot perjudicar l'estabilitat de l'equip

Xavi Hernández va ser el convidat del programa "Hat-trick Barça" del 33. El migcampista de Terrassa va parlar de l'actualitat esportiva del club, però també de l'Assemblea de Compromissaris de dissabte, en què els socis van votar que la junta de Joan Laporta hagi de passar comptes davant la justícia per la seva gestió econòmica. Segons Xavi, aquesta situació és perjudicial per a l'estabilitat de l'equip. "No sé si és el millor per al barcelonisme tot això que ha passat. Nosaltres des de dins el que volem és estar tranquils. El que sí que podem dir és que el president Laporta amb nosaltres sempre es va portar de 10", va explicar el jugador.

Actualitzat
"Laporta sempre ens ha tractat molt bé. Ha estat un president proper", explicava Xavi. El futbolista egarenc també assegurava que intentarien que tot plegat no afectés gens l'equip, i que intentaran seguir guanyant títols.

"Aquest club no deixa de sorprendre. Després de guanyar 8 de 10 títols... tot aquest rebombori. És el Barça", concloïa resignat Xavi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut