Xavi, satisfet amb la temporada de l'equip (Foto: Reuters)
Barça

Xavi Hernàndez afirma que el tema del fitxatge de Neymar "ja cansa"

En unes declaracions a Catalunya Ràdio, el migcampista del Barça ha parlat de la situació actual de l'equip i de la seva personal. El de Terrassa ha destacat que el tema de Neymar és "incòmode per a tots i ja cansa. Tot i això, al vestidor estem tranquils".

Actualitzat

Xavi Hernàndez ha afirmat que la situació extraesportiva és "molt complicada i incòmoda per a tots". En particular ha destacat el cas de Neymar com un tema que "ja cansa. No volem que el president hagi d'anar a Madrid per declarar". El jugador, davant d'aquestes circumstàncies, ha expressat el seu desig que "tot s'acabi al més aviat possible".

Amb 35 anys, el migcampista va estar a punt d'abandonar el Barça l'estiu passat, tot i que finalment es va quedar a les ordres de Luis Enrique. Enguany, i amb la retirada de Carles Puyol, Xavi ha agafat el rol de primer capità de l'equip, tot i que el seu protagonisme ha disminuït respecte de temporades passades. "Estic gaudint en el meu nou rol de jugar partits puntuals i ajudar l'equip. Està clar que ja no estic al mateix nivell físic, però quedar-me ha estat una decisió encertada".

El partit d'Anoeta davant la Reial Societat, que el Barça va perdre per 1-0, va suposar un canvi en el rumb de l'equip. "Ara, amb deu victòries consecutives, l'equip va com una màquina. Ens hem entrenat tot l'any per a això".

Anar al contingut