Xavi ha concedit una entrevista a la pàgina web de l'Al-Sadd
Barça

Xavi: "Guardiola escollirà el moment adequat per tornar al Barça"

L'excapità del Barça assegura que Guardiola va ser una persona molt important a la seva carrera i reconeix que en un futur li agradaria seguir lligat al futbol com a entrenador o director esportiu

Actualitzat

Xavi Hernández ha concedit una extensa entrevista a la pàgina web de l'Al-Saad, el seu nou equip després de gairebé tota una vida futbolística al Barça. El migcampista de Terrassa, qualificat pel seu nou club com "el nou líder de l'equip i un dels millors centrecampistes de la història", està molt sorprès amb el nivell dels seus nous companys i afronta la nova experiència professional amb molta il·lusió.

Després de tres dies amb els seus nous companys a l'"stage" a Àustria, Xavi destaca que a l'Al-Sadd "l'equip és com una família, un grup buscant l'èxit, i això em permet posar-me abans en forma i sumar-me a l'objectiu de tots que és guanyar títols. Sé que l'Al-Sadd és un club amb una història d'èxits, locals i continentals".

L'excapità blaugrana també ha explicat el paper destacat que va tenir l'exmadridista Raúl per acabar acceptant l'oferta per marxar a Qatar. "Raúl em va explicar que Qatar és un país pacífic i que la seva gent és molt hospitalària. Ho vaig comprovar personalment quan vaig ser allà. El tracte va ser genial amb mi i amb la meva família i espero aprendre molt de la cultura de Qatar", ha revelat.

Guardiola i futur professional

Sobre Josep Guardiola, Xavi Hernández afirma que va ser una persona molt important en la seva carrera i està convençut que algun dia tornarà al Barça. "Vaig viure un exitós període amb el Pep al Barça i sé que triarà el moment adequat per tornar al club".

Pel que fa al seu propi futur, Xavi diu que no el té definit, però sí que li agradaria ser, un cop pengi les botes, entrenador o director esportiu. "El futbol és la meva vida i no ho deixaré. Espero arribar a ser director esportiu o entrenador. Quan em retiri decidiré que vull fer."

Recorda els èxits amb el Barça

Xavi ha recordat els èxits que va aconseguir en la seva trajectòria al Barça. "Va ser un somni jugar al FC Barcelona. Vaig guanyar tot el que volia guanyar i estic orgullós del que li vaig donar a l'equip i als aficionats que sempre van estar al meu costat i al de l'equip. El club és molt més gran que cap jugador. Un jugador se'n va i arriba un altre que és encara millor. Aquest és el secret del seu èxit."

Xavi explica que els seus millors moments al Barça són la conquesta del triplet i l'inoblidable comiat que li van dedicar els aficionats. "El pitjor? El període 2002-04, quan el club va viure la seva etapa més fosca."

Anar al contingut