xavi
Xavi ha celebrat el seu primer títol com a jugador de l'Al-Sadd (@AlsaddSC)

Xavi es proclama campió de Copa amb l'Al-Sadd i alça el seu primer títol a Qatar

L'actual equip de l'excapità blaugrana es va imposar en la final a l'El Jaish per 2-1

Xavi Hernández es va proclamar campió de la Copa de Qatar dissabte després que el seu equip, l'Al-Sadd, va derrotar l'El Jaish en la final per 2-1.

És el primer de l'excapità del Barça a Doha, però per al seu actual club és el 66è, tal com l'entitat va fer notar a través del seu compte de Twitter.

El partit va arribar empatat al descans (1-1), amb gols de l'algerià Baghdad Bounedjah per a l'Al-Sadd i de l'uzbec Sardor Rashidov per a l'El Jaish. Un altre algerià, Jugurtha Hamroun, li va donar el triomf a l'equip de Xavi en el minut 28 minut de la segona part.

Xavi, que en el poc temps que fa que juga a Doha ja s'ha posat el braçalet de capità, va ser un dels encarregats de pujar a la llotja a recollir el trofeu del campió. Després ho va celebrar amb els seus companys al vestidor.